IMALI BROJNU PRATNJU

Dolazak Torcide izazvao pravi kaos, a sve uz 'podršku' policije

13.09.2024 u 19:36

Bionic
Reading

Najveći hrvatski derbi, okršaj Dinama i Hajduka, još je jednom izazvao veliko zanimanje među navijačima. A čak ni turbulencije u klubu i rezultati Gattusove momčadi nisu 'zaustavili' Torcidu

Torcida je još jednom u velikom broju došla u Zagreb na najveći hrvatski derbi. No, za razliku od prijašnjih nekoliko godina, kada bi dolazili vlakom ili okolnim putevima, u ovom slučaju policija je Torcidu prepratila po najprometnijim zagrebačkim ulicama, Heinzelovom i Branimirovom, do ulaza na južnu tribinu Dinamovog stadiona, što je izazvalo totalni prometni kolaps u istočnom dijelu Zagreba.

Naravno, i puno nervoze među običnim 'putnicima', koji su željeli s posla ili iz kupovine što prije doći kućama.

U isto vrijeme, Boysi su već bili na svom Sjeveru, te su glasnim zviždukom dočekali Hajdukove igrače kada su istrčali na zagrijavanje.

Jasno, zbog spomenute gužve, ulazak Torcide poprilično je kasnio.

Inače, pod zapadnom tribinom pojavila se 'vrhuška' splistkog kluba, na čelu s predsjednikom Ivanom Bilićem, a kod kojeg se ni u jednom trenutku nije mogla vidjeti nervoza. Očito je uvjren da dovođenjem francuskog sportskog direktora prestaju problemi koje je imao proteklih tjedana.