DEBAKL U LIGI PRVAKA

Englezi u nogometnom šoku: To više nije normalno!

30.09.2015 u 10:37

Bionic
Reading

Nakon što su Arsenal i Chelsea izgubili u utorak svoje utakmice Lige prvaka, engleski predstavnici došli su do pet poraza iz šest utakmica u dosadašnjem tijeku natjecanja, što je veliki šok za njihovu nogometnu javnost...

Najbogatija liga na svijetu, a u elitnom klupskom europskom nogometnom natjecanju njezini predstavnici se blamiraju. Englezima nije jasno što se događa s njihovim klupskim nogometom.

Arsenal i Chelsea potvrdili su veliku krizu u utorak. 'Topnici' su pali kod kuće protiv Olympiacosa te tako ostali na nula bodova u Dinamovoj skupini nakon dvije utakmice. Poraz je očekivano izazvao ogorčenje među navijačima koji ponovo traže od Wengera da odstupi, a pod najvećim je kritikama golman Ospina koji je primio smiješan gol nakon kornera.

'Nijedan golman nije nepogrešiv. To se moglo dogoditi i Čechu,' branio je Wenger svoju odluku promjene vratara.

Mourinho je pak u svojoj povratničkoj utakmici u Portu izgubio od domaćina i tako nastavio mizerni početak sezone Chelseaja.

'Bio je to dobar nastup s dvije smiješne pogreške. Rezultat ne znači da smo igrali loše,' ustvrdio je Portugalac.

Upravo je Chelsea dosad zabilježio jedinu pobjedu engleskih predstavnika u šest odigranih utakmica Lige prvaka, dok Arsenal, Manchester United i City još čekaju na nju.

United i City u srijedu protiv Wolfsburga i Borussije M'Gladbach imaju priliku popraviti očajan dojam Engleza, no čak i ako upišu pobjede, jasno je da nešto ne štima i da silan novac kojim raspolažu klubovi Premiershipa ne troše na pravi način...