SLAVI CIJELA DRŽAVA

Euforija među Azerbajdžancima uoči susreta s Dinamom: Ništa nas neće zaustaviti

14.08.2024 u 11:50

Bionic
Reading

Nakon što je Dinamo saznao kako će u play-offu Lige prvaka igrati protiv Qarabaga nakon što je azerbajdžanski prvak nadoknadio 1:2 iz prve utakmice i pobjedom 7:2 u gostima prošao bugarskog prvaka Ludogorec, stižu prve reakcije iz redova sljedećeg protivnika Zagrepčana

Predsjednik kluba, Tahir Gözel, podijelio je svoje misli nakon uvjerljive pobjede Qarabaga i naglasio kako je uvjeren da će uspjesi kluba biti kontinuirani.

'Prije svega, od srca čestitam svima na ovoj veličanstvenoj pobjedi! Ova utakmica je za sve nas bila vrlo stresna i napeta. Međutim, zahvaljujući odlučnosti i požrtvovnosti naših igrača, predvođenih Qurbanom Qurbanovim, iz ove teške bitke izašli smo uzdignutih glava. Još jednom smo dokazali da je, kada smo ujedinjeni, moguće postići uspjeh.

Ova utakmica pokazala nam je koliko je važno boriti se do kraja, a stekli smo i novo, zanimljivo iskustvo. Igra naše ekipe tijekom 120 minuta, a posebno u dodatnih 30 minuta utakmice, dokazala je da samo igrači s visokim nivoom fizičke pripremljenosti, čvrstom voljom i velikim moralom mogu to ostvariti. Danas je bio dan volje! U ovom trenutku želim još jednom zahvaliti Qurbanu Qurbanovu što je stvorio ekipu s takvom fizičkom snagom.

Također, svjesni smo da nas očekuju još teže i odgovornije utakmice. Borit ćemo se protiv jačih protivnika. No, siguran sam da će s ovim pobjedničkim duhom, odlučnošću i osjećajem odgovornosti, naša ekipa osvajati još veće vrhove. Ništa nas na tom putu neće moći zaustaviti', rekao je prvi čovjek Qarabaga.

Tahir Gözel je izjavio da je plasman u play-off korak prema velikim uspjesima:

'Čestitam, prije svega, našem predsjedniku Ilhamu Alijevu, cijelom narodu Azerbajdžana, našoj ekipi i našim navijačima. Posebnu zahvalnost želim izraziti našim cijenjenim veleposlanicima, gospođi Leyli i gospodinu Hüseyinu, koji su bili s nama i nisu nas ostavili same u ovoj radosti. Također, želim izraziti duboku zahvalnost predsjedniku kluba Ludogorec, Aleksandru Aleksandrovu, na lijepim riječima koje je uputio našoj ekipi nakon utakmice. Ova pobjeda za nas je samo jedan korak. Pred nama su još veći uspjesi!', zaključio je Gözel.