Hajduk - lokomotiva 2:1

Evo što je Gattuso rekao o nevjerojatnom kiksu Lovre Kalinića

26.10.2024 u 18:53

Bionic
Reading

Hajduk je u 11. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Lokomotivu 2:1.

Momčad Gennara Gattusa povela je u 7. minuti golom Marka Livaje, a gosti su se vratili u 27. minuti nakon katastrofalne pogreške Lovre Kalinića, koji je napucao loptu u Duju Čopa i ona se odbila u gol. Ipak, Hajduk je do pobjede došao u 74. minuti lijepim golom Nike Kristiana Sigura.

Gattuso je na gol odlučio staviti Kalinića iako je prvi golman Ivan Lučić bio sasvim zdrav. Kalinić nije imao puno posla, ali je u spomenutoj situaciji jako loše reagirao, a njegove greške dotaknuo se i Gattuso u izjavi nakon utakmice.

'Dobro smo krenuli i poveli i onda primili gol iz greške. To nije bila greška Lovre Kalinića, nego moja greška jer ja preferiram takav nogomet, da se lopta vraća golmanu. Lovre nije kriv, kriv sam ja.

Bili smo gladni pobjede i to nam se onda vratilo golom za 2:1. Atmosfera je bila prekrasna, ali u nekim trenucima sam čuo zvižduke. Smatram da su oni tad bili nepotrebni. Ako se već mora zviždati, neka to bude na kraju utakmice ako smo bili loši, ali mislim da nismo bili loši. Odigrali smo dobru utakmicu, sviđa mi se naš mentalitet', rekao je Gattuso.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore