HAJDUK - VARAŽDIN 2:1

Evo što navijači Hajduka pišu nakon pobjede preokretom; svi hvale jednog igrača

19.08.2024 u 08:22

Bionic
Reading

Hajduk je preokretom u drugom poluvremenu s 2:1 slavio protiv Varaždina u trećem kolu SuperSport HNL-a i tako stigao do druge pobjede.

Nakon utakmice navijači Hajduka kritiziraju igru, trenera Gennara Gattusa, ali i hvale mladog Šimuna Hrgovića, nogometaša koji je asistirao Marku Livaji za pobjednički gol.

'Šimun Hrgović 10/10. Uz Livaju igrač utakmice, a bi dobio šansu prvo se mora ozlijediti jedan od panjeva. Zadnjih 10 minuta pokazalo je svu trenerovu neinteligenciju, branimo se u zadnjim minutama na Poljudu protiv Varaždina i Belupa. Dajte mu otpremninu', 'Potez utakmica je ulazak malog Hrgovića koji je unio prevagu i centaršutevima uništio protivnika', 'Definitivno mlade treba više koristiti, pokažu uvijek više', 'Jadno da jadnije ne može biti. Prije se pitalo koliko će se kome zabiti golova, a sad strepimo od Varaždina i branimo se. Treba uvoditi Hajdukovu djecu, oni će ostaviti srce za klub', 'Marko Livaja najveće pojačanje ove sezone', 'Nikad ovo ne bi dobili da se Moufi nije ozlijedio', samo su neki od komentara navijača na Hajdukovom službenom Facebooku.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hrgović je 20-godišnji lijevi bek koji je dosad rijetko dobivao priliku u prvoj momčadi. Ovo mu je bio tek deseti nastup za prvu momčad.

  • +23
Hajduk - Varaždin (18.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic