liga nacija

Fantastični prizori s Opus Arene; bivši Vatreni je nevjerojatno dočekan

08.09.2024 u 21:01

Bionic
Reading

Uz gromoglasne ovacije i skandiranje njegova imena, navijači su pokazali koliko su cijenili njegov doprinos hrvatskoj reprezentaciji tijekom godina.

Prije početka utakmice 2. kola Lige nacija između Hrvatske i Poljske na Opus Areni u Osijeku, bivši hrvatski reprezentativac Domagoj Vida doživio je srdačan i emotivan doček. Publika na Opus Areni, poznata po svojoj vjernoj i strastvenoj podršci, nije zaboravila doprinos ovog Vatrenog, koji je godinama nosio dres reprezentacije i dao velik doprinos na svjetskim prvenstvima, posebno u pohodu na srebro 2018. godine.

U trenutku kada se Vida pojavio na terenu, tribine su eksplodirale od ovacija, a skandiranje njegovog imena odjekivalo je stadionom. Bilo je očito da hrvatski navijači još uvijek gaje veliko poštovanje i naklonost prema ovom neumornom borcu koji je ostavio dubok trag u reprezentaciji. Domagoj je emotivno pozdravio publiku, a mnogi su s ponosom istaknuli njegove nezaboravne trenutke u dresu Hrvatske.

  • +3
Domagoj Vida; oproštaj; Hrvatska - Poljska 8.9.2024. Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Osim toga, Vida je neposredno prije početka utakmice primio poseban dar od Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u znak zahvalnosti za svoju karijeru i doprinos reprezentaciji, obilježivši njegov oproštaj od nacionalnog tima. Ovaj emotivan trenutak dodatno je pojačao atmosferu na Opus Areni, dok su navijači s ponosom pozdravili svog nogometnog junaka.