VI STE IZABRALI!

Fener i Lazio utakmica tjedna u Europskoj ligi!

28.03.2013 u 16:45

Bionic
Reading

Nakon vašeg glasanja, u tako reći foto finišu, utakmica Fenerbahce-Lazio odnijela je pobjedu ispred dvoboja Tottenhama i Basela te Benfice i Newcastlea, i tako završila na kanalu Arena Sport 1, koji je dostupan korisnicima u osnovnom paketu MAXtv televizije

U Istanbul dolazi Lazio, kojem u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže u talijanskom prvenstvu, baš kao što niti domaćini ne drže sam vrh ljestvice, pa bi obje momčadi stoga mogle biti dodatno motivirane napraviti nešto više u Europi.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arena sport 1), članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala. Utakmice Lige prvaka možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis).

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju. Više informacija potražite OVDJE.

Turska je momčad prepuna prekaljenih domaćih reprezentativaca kojima pomažu iskusni internacionalci kakvi su Meireles, Kuyt i Sow, koji iza sebe imaju nastupe u velikim klubovima poput Chelsea, Liverpoola ili Lillea.

S druge ih strane čekaju Rimljani, koji su u posljednjih pet utakmica talijanskog prvenstva ubilježili četiri poraza. Ipak, u Europskoj su ligi i dalje neporaženi, a mnogo će toga kod Rimljana ovisiti o inspiraciji Hernanesa te egzekuciji Klosea, koji je posljednjih tjedana bio ozlijeđen te se i dalje ne zna hoće li nastupiti u Istanbulu.

Susret možete pratiti na programu Arena Sport 1, u četvrtak, 4. travnja u 21:05