odlučili se na daleki put

[FOTO] Bad Blue Boysi došli podržati Modre s tribina, ali kada su pustili glas i izvjesili zastavu, domaćini su ih izbacili sa stadiona

13.07.2021 u 22:47

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama ovog su utorka na Islandu igrali uzvratnu utakmicu 1. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. A iako su bili 3.000 kilometara od svog Zagreba, na stadionu se pojavilo i nekoliko glasnih Dinamovih navijača

Dinamo je na svoj put prema Ligi prvaka krenuo od prvog pretkola, a u kojem mu je suparnik islandski Valur.

U prvoj utakmici u Zagrebu bilo je 3:2 za Modre, pa je i uzvrat u Reykyaviku nudio neizvjesnost. Očito dovoljno veliku da ih s tribina dođu bodriti malobrojni, ali glasni navijači.

A svoj su glas pustili u 31. minuti, kada je Luka Ivanušec zabio za vodstvo 1:0. No, osim što su počeli skandirati, izvjesili su i zastavu na kojoj je prekrižena silueta Zdravka Mamića.

Iako Uefa ne dopušta ulazak gostujućih navijača, sumnjamo da su ih izbacili zbog navijanja na hrvatskom jeziku, jer jasno se vidjelo kako su redari od navijača tražili da rašire transparent. A tko je na njemu, sigurno ne bi doznali da nije bilo dojave s nekoliko metara udaljenih sjedalica.

Uslijedio je izgon nekolicine navijača sa stadiona.

  • +22
Valur - Dinamo (uzvratna utakmica 1. pretkola Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL