cr7 širi svoje carstvo

[FOTO] Cristiano Ronaldo otvara luksuzni hotel u samom centru Madrida; pogledajte sobe u kojima će noćenje stajati i 2000 eura

01.06.2021 u 13:41

Bionic
Reading

Do sada je Cristiano Ronaldo u karijeri zaradio više od milijarde dolara, najplaćeniji je svjetski sportaš, a dio bogatstva odlučio je uložiti u lanac luksuznih hotela diljem Europe. Do sada je otvorio dva pod imenom Pestana CR7 Hotel, oba su u Portugalu - jedan u Funchalu na rodnoj mu Madeiri, a drugi je u Lisabonu. Sljedećeg tjedna Ronaldo otvara luksuzni hotel u Madridu...

Cristiano Ronaldo (36) najozbiljnije se bacio u posao s hotelima, za sada je pod svojim imenom otvorio dva u Portugalu, prvi je Pestana CR7 Hotel u Lisabonu, a drugi u Funchalu na njegovoj Madeiri.

Pandemija koronavirusa malo je usporila njegove poslovne planove, no sada je objavljeno kako Ronaldo sljedećeg tjedna, u ponedjeljak 7. lipnja, u samom centru Madrida otvara najluksuzniji Pestana CR7 Gran Via Madrid hotel!

Španjolski mediji tvrde kako je Ronaldo sano za uređenje ovog hotela uložio 13 milijuna eura, no cijeli je posao procijenjen na najmanje 40 milijuna eura.

Obnova velebne zgrade u samom centru Madrida trajao je dvije godine te će Cristianov Pestana CR7 Gran Via Madrid hotel imati 168 luksuznih soba, a hotel se prostire na deset katova. Gosti hotela će imati na raspolaganju apsolutno sve što požele i sigurno da će ovaj luksuzni hotel privlačiti pažnju onih koji si mogu priuštiti noćenje u ovom luksuznom hotelu.

  • +12
Cristiano Ronaldo Pestana CR7 hotel Izvor: EPA / Autor: GREGORIO CUNHA

Potvrđeno je kako će devet katova ovog hotela biti otvoreno za sve posjetitelje jer će na njima biti raspoređene sobe, ali i nekoliko restorana, barovi, teretane, bazen, wellness i spa centar...

Na devetom je katu smješten panoramski restoran s pogledom na cijeli Madrid te sportski bar, a u najavi se Ronaldo pohvalio kako će u hotelskom restoranu nuditi najbolje pizze u gradu!

Ostaje 'tajna' desetog kata koji bi, barem se tako nagađa, trebao imati tri ili četiri luksuzna apartmana za VIP goste koji su spremni platiti paprenu cijenu takvog smještaja. Navodno će najam takvog VIP apartmana stajati najmanje 2000 eura na noć. Pa tko voli...

Za obične smrtnike će smještaj u Pestana CR7 Gran Via Madrid hotelu stajati od 300 eura za noćenje s doručkom, a cijena raste ovisno o tome koje dodatne sadržaje želite koristiti.

Ovo je treći, ali i najluksuzniji hotel u vlasništvu Cristiana Ronalda, no nije i posljednji. U planu je da se u sljedeće dvije do tri godine lanac Pestana CR7 Gran Via hotela proširi diljem svijeta, za sada je najbliže otvaranju onaj u Marakešu (Maroko), a potom su na redu hoteli u Parizu, Manchesteru i New Yorku.