HRVAT OPET TEMA

[FOTO] Kad nešto ovako napišu novine sklone Real Madridu, jasno je kakva bi trebala biti sudbina Luke Modrića

05.10.2020 u 08:58

Bionic
Reading

Nogometaši Reala slavili su u četvrtom kolu španjolskog nogometnog prvenstva kod Levantea 2:0, a Luka Modrić je svojom izvedbom opet dobio pohvale i pokazao da zaslužuje produljenje ugovora

Pobjedu aktualnom španjolskom prvaku donijeli su Vinicius Junior (16) i Karim Benzema (90+5). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 89. minute i opet oduševio novinare najčitanijeg španjolskog sportskog dnevnika Marce.

Prema pisanju novinara, 'Modrić je bio izvanredan, jedan od najboljih u redovima Reala uz Viniciusa Juniora, Karima Benzemu i Thibauta Courtoisa.' Navodi se da je 'bio vrlo dobar u diktiranju tempa i da se skoro upisao u strijelce'.

Tu pohvalama nije bio kraj, jer je Marca napisala da je hrvatski veznjak 'na terenu radio sve što je trebalo i nije izgledao kao neki veteran od 35 godina'.

Opisuju se i neke dobre situacije koje je kreirao Modrić, a zanimljiv je i naslov u kojem se novinar s pravom pita 'Zar Modrić zaista ne zaslužuje još jedno produljenje ugovora?'

  • +4
Levante - Real Madrid, 4. kolo Primere, 2020./21. Izvor: EPA / Autor: DOMENENCH CASTELLO

Jasna je to poruka čelnicima kluba da krenu u akciju, jer hrvatskom kapetanu ugovor istječe na kraju ove sezone i moći će napustiti madridskog velikana besplatno, a na početku ove sezone pokazuje da u njemu još ima energije za igranje nogometa na visokoj razini.