'nećemo noćas spavati'

[VIDEO/FOTO] Mislav Oršić nije tražio isprike: Ovo je najgora utakmica Dinama otkad sam ja ovdje, sve smo duele gubili

17.08.2021 u 23:35

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama u prvoj su utakmici posljednjeg, 4. pretkola Lige prvaka izgubili na gostovanju kod Sheriffa u Tiraspolu sa 0:3 (0:1). Dvostruki strijelac za Sheriff bio je Traore (45, 80), a jedan gol je dodao Kolovos (54).

Domaći sastav u potpunosti nadigrao hrvatskog prvaka te zasluženo stekao veliku prednost pred uzvrat u Zagrebu sljedeće srijede.

Neće Modrima biti lako, jer Sheriff se pokazao kao izuzetno dobra momčad, a toga su, unatoč svim upozorenjima trenera Damira Krznara, postali svjesni i igrači.

'Ovo je najgora utakmica Dinama otkad sam ja ovdje. Nemam riječi. Ništa nije išlo, sve smo duele gubili. U drugom dijelu smo bili slabiji nego u prvom, još smo i dobro prošli s tri primljena gola', rekao je Mislav Oršić nakon utakmice pred kamerama Arenasporta.

'Sve pohvale njima, mi smo podbacili. Sami sebe moramo pogledati u oči i okrenuti se novim utakmicama i pripremiti se za uzvrat. u Maksimiru ćemo morati napraviti još jedno čudo', dodao je Oršić pa zaključio:

'Kako protiv Šerifa u uzvratu? Ne kao danas. Ne znam kako. Nitko neće spavati noćas, sve će nas boljeti glava. Vidjet ćemo sutra na treningu plan za dalje. Moramo se pripremiti što bolje da probamo to izvući'.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +43
Sheriff - Dinamo, play-off Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL
Sheriff - Dinamo 1:0 (Traore, 45) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Sheriff - Dinamo 2:0 (Kolovos, 54) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Sheriff - Dinamo 3:0 (Traore, 80) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal