kad rino 'poludi'

Gattuso opet 'divlja'; prvo je stradao frižider, sad bočica s vodom... Što je sljedeće?

12.08.2024 u 05:59

Bionic
Reading

Hajduk je u Kranjčevićevoj s Lokomotivom odigrao 1:1, a 'bili' su gol primili u 99. minuti utakmice nakon što je iz penala zabio Duje Čop. Temperamentni trener Hajduka Gennaro Gattuso burno je reagirao...

Mučio se Hajduk protiv Lokomotive, no u 81. minuti je Trajkovski na asistenciju Livaje zabio za vodstvo. Činilo se kako će 'bili' iz Kranjčevićeve odnijeti sva tri boda, no 'lokosi' su imali druge planove.

Na samom isteku sudačke nadoknade Niko Sigur je skrivio penal, a Duje Čop sigurno zabio 'svom' Hajduku za 1:1.

Neoprezan prekršaj Sigura na Baždariću posebno je emotivno doživio trener Hajduka Gennaro Gattuso. Da, svi znamo da je popularni Rino temperamentan, to niti ne pokušava sakriti, no čini se da će trebati još vremena da se priviknemo na njegove 'žute minute', bijesne i agresivne reakcije nakon pogrešnih poteza njegovih igrača.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Podsjetimo, protiv Ružomberoka je stradao prijenosni frižider nakon jednog neodigranog dodavanja, a sad je u Kranjčevićevoj deblji kraj izvukla - flašica vode uz teren.

Očigledno je da Gattuso teško kontrolira emocije, temperamentni je južnjak reagirao instinktivno, u trenutku nezadovoljstva morao se na nečemu iskaliti! Zato je nogom napucao bočicu s vodom koja je stajala pored klupe Hajduka. Opalio je Rino ljevicom kao u najboljim danima svoje igračke karijere.

  • +30
Varaždin - Rijeka, SuperSport HNL, 11.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Jasno da je Gattuso bio ljutiti zbog tog penala, koji je bio 'čist kao suza', u 99. minuti utakmice. I to je glavni razlog ovakve reakcije, no svi se pitaju što je ili tko sljedeći? Frižider, bočica s vodom, nastavite niz... Jer uzavrela se južnjačka krv teško može kontrolirati, posebice u takvim stresnim trenucima.

Ružomberok - Hajduk 0:0 8.8.2024. Gattuso divlja Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

Nakon svega je nervozni Gattuso morao odgovarati i na pitanja o Ivanu Perišiću kojeg je izbacio iz momčadi uoči nedjeljnog gostovanja kod Lokomotive. I tek je to bio pravi šok...

'Prije 20 dana došao je moj ured i rekao da bi želio otići. Ako netko ne želi ostati, onda moram respektirati ostatak ekipe, a u svlačionici postoje pravila koja se moraju poštovati', kazao je Gattuso te dodao:

'Dao sam mu šansu da igra, 20 minuta, 35 minuta, 65 minuta. Ako neki igrač izrazi želju da želi otići može dovesti do krivih razmišljanja. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu.'

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore