iznenadio je

Gattuso promijenio sastav Hajduka za Slovake; dvije zvijezde sele na klupu!

08.08.2024 u 08:38

Bionic
Reading

Protivnik je momčad koja je prošle sezone završila na petom mjestu slovačkog prvenstva i osigurala nastup u Europi osvajanjem kupa.

Hajduk je pred novim europskim izazovom. Danas u 18:30 u Slovačkoj igraju prvi susret trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka. Protivnik je momčad koja je prošlu sezonu završila na petom mjestu slovačkog prvenstva i osigurala nastup u Europi osvajanjem kupa.

Svoj europski put ovog ljeta započeli su u prvom pretkolu Europske lige pobjedom nad kazahstanskim Tobolom s ukupnih 5:3 u dvije utakmice. U drugom pretkolu su doživjeli poraze od Trabzonspora (0:2 i 0:1) te se prebacili u Konferencijsku ligu.

Hajduk je ove sezone odigrao tri službene utakmice, s učinkom od dvije pobjede i jednog remija pod vodstvom Gennara Gattusa. U odnosu na susret sa Slaven Belupom, očekuju se neke promjene u početnom sastavu. Zvonimir Šarlija je zbog neugodnog udarca u glavu zadobivenog u dvoboju sa svojim bivšim klubom izvan igre i zamijenit će ga Dominik Prpić. Na gol će se vratiti Ivan Lučić, a očekuje se i povratak Emira Sahitija u prvih 11.

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Uremović, Prpić, Melnjak, Krovinović, Pukštas, Kalik, Bamba, Sahiti, Livaja.

  • +36
Hajduk - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 4.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric