HAJDUK - LOKOMOTIVA

Gattuso spremio dvije bitne promjene za današnju utakmicu na Poljudu

26.10.2024 u 10:31

Bionic
Reading

U 11. kolu SuperSport HNL-a lider Hajduk danas od 16 sati na Poljudu dočekuje Lokomotivu (MAXSport 1), koja trenutno zauzima osmo mjesto na ljestvici s osam bodova iz deset kola.

Trener Gennaro Gattuso još uvijek ne zna za poraz s Hajdukom u prvenstvu. U današnjoj utakmici Gattuso sprema dvije promjene. Vraća se Lovre Kalinić, koji će braniti prvi put nakon kolovoza, kada je u prvenstvu stao na gol protiv Varaždina.

Promjena će biti i na krilnoj poziciji, gdje će umjesto Leona Dajakua priliku dobiti Bamba.

Hajduk i Lokomotiva ove su sezone već odmjerili snage u kolovozu u Kranjčevićevoj ulici, gdje je utakmica završila neriješenim rezultatom 1:1. Hajduk je poveo golom Aleksandra Trajkovskog u 80. minuti, ali Lokomotiva je izjednačila preko Duje Čopa iz jedanaesterca u 97. minuti.

Očekuje se da će Poljud biti dobro ispunjen s oko 25.000 navijača, koji će uz rođendan Torcide, koji se slavi 28. listopada, dodatno pojačati atmosferu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Mogući sastav Hajduka za današnji susret protiv Lokomotive: Kalinić - Hrgovića, Uremović, Šarlija, Diallo - Krovinović, Rakitić, Bamba, Kalika, Biuk - Livaja.