prolazi najteže dane

Gavranovićevoj noćnoj mori nema kraja: Najgore iskustvo u Dinamovom dresu tek ga čeka!

19.02.2018 u 17:30

Bionic
Reading

Mario Gavranović najveći je tragičar nedjeljnog derbija Dinama i Hajduka, a promašeni penal bio je njegov drugi neuspješni ogled s Karlom Leticom koji ga je nadmudrio i na Rujevici prošle jeseni dok je još bio član Rijeke. Baš kod bivšeg kluba gostuje sljedeće nedjelje, a susret s riječkim navijačima bit će još jedno mučno iskustvo...

Švicarski 28-godišnji Hrvat nije mogao na gori način započeti svoju avanturu na Maksimiru. Nakon dva derbija još uvijek čeka na postignuti pogodak, a protiv Hajduka u nedjelju nije uspio realizirati niti kazneni udarac. Loptu je s bijele točke poslao pokraj lijeve vratnice u 81. minuti i najveći je krivac za poraz 'modrih'.

  • +11
HT Prva liga, 22. kolo: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Zanimljivo, mladi 21-godišnji Karlo Letica pretvara su u Gavranovićevu noćnu moru, jer ovo je već drugi put da ga je nadmudrio prilikom izvođenja penala. Prvi se put to dogodilo na Rujevici 2. prosinca kada ga je pročitao, a ovog vikenda napadač je sam sebe pobijedio.

Letica obranio penal Gavranoviću 67' Autor: YouTube

Mario je svoj prelazak iz Rijeke u Dinamo opravdao željom da se nađe na popisu švicarskog izbornika Petkovića za SP u Rusiji, no zasad nije napravio ništa po tom pitanju.

Promašeni penal Gavranovića 81' Izvor: tportal.hr / Autor: Youtube

Dapače, još uvijek se ne može reći da je pravo pojačanje 'modrih', iako u njegovu kvalitetu apsolutno nitko nema pravo sumnjati. No, njegovoj noćnoj mori nakon Letice nije došao kraj. Sljedećeg vikenda u Rijeci bivši navijači sigurno ga neće dočekati kao heroja, no možda baš na poznatom terenu proigra i pokaže zašto ga je Dinamo pod svaku cijenu htio oteti ove zime ljutitom rivalu.

U svakom slučaju, bit će to najtežih tjedan dana za Marija otkad je stigao u HT Prvu ligu...