da ih ne iznenadi

Gennaro Gattuso se uoči puta na Farske otoke odlučio za radikalnu promjenu

27.07.2024 u 11:18

Bionic
Reading

Hajduk je u prvoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige 2:0 pobijedio Torshavn s Farskih otoka, a trener 'bilih' Gennaro Gattuso je uoči uzvrata (četvrtak, 1. kolovoza, 21 sat, MAXSport 1, MAXtv) odlučio promijeniti rutinu svoje momčadi

Nogometaši Hajduka u četvrtak gostuju na Farskim otocima gdje će protiv Torshavna igrati uzvratnu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige (1. kolovoza, 21 sat, MAXSport 1, MAXtv).

Najavljeno je kako će Hajduk na taj put krenuti nešto ranije kako bi se igrači što bolje priviknuli na vremenske uvjete te isprobali teren na kojima ih čeka uzvrat.

Trener Gennaro Gattuso je zato odlučio promijeniti rutinu momčadi pa će Hajduk u nedjelju i ponedjeljak umjesto na Poljudu trenirati na terenima s umjetnom travom.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Odradit će 'bili' to u Stobreču, na terenu Primorca jer je ta umjetna trava najsličnija onoj na kojoj će igrati protiv Torshavna.

  • +29
Hajduk - HB Torshavn (25.7.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Gattuso želi da 'bili' što spremniji dočekaju susret u četvrtak, svima je jasno kako je umjetna trava drugačija podloga, lopta odskače drugačije, osjećaj jednostavno nije kao na prirodnoj travi i zato se na nove uvjete treba što bolje pripremiti i priviknuti.