Hajduk - Torshavn 2:0

Gattuso poludio na pitanje novinara nakon pobjede u debiju na klupi Hajduka

26.07.2024 u 12:09

Bionic
Reading

Gennaro Gattuso stigao je do pobjede u prvoj službenoj utakmici na klupi Hajduka. Splitski klub je u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige na Poljudu s 2:0 bio bolji od HB Torshavna s Farskih otoka.

Nakon utakmice Gattuso je imao burnu reakciju na komentar jednog novinara da je rezultat bio bolji od prikazane igre. Legendarni Talijan je počeo vikati odgovarajući.

'Koje su negativne stvari koje ste zamijetili? Hoćemo li nas dvojica početi loše, zašto naglasiti tih 30 minuta. Igrali smo protiv ekipe koja ima 21 utakmicu u sezoni, u puno su boljem ritmu. Uspjeh je što smo ih uspjeli kontrolirati 65 minuta. To je dobar rezultat', poručio je Gattuso.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Obećao je i da će se u budućnosti manje forsirati igra na Markua Livaju, izjavio je da je zadovoljan nastupima Emira Sahitija i Rokasa Pukštasa te naglasio da će uzvrat biti teži jer će se igrati na umjetnoj travi.

Uzvrat je idućeg četvrtka, a bolji iz ovog dvomeča ide na poraženog iz duela slovačkog Ružomberok i turskog Trabzonspora. Slovaci i Turci sastaju se u kvalifikacijama Europske lige, a u prvom susretu Trabzonspor je kao gost slavio 2:0.

  • +29
Hajduk - HB Torshavn (25.7.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic