promjena na golu

Golmanska drama u Osijeku; Malenica otkrio što je Čavlina napravio u svlačionici

14.09.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Marko Malenica je ponovno prvi golman Osijeka, mladi Nikola Čavlina, koji je došao na posudbu iz Dinama, se nakon medijskih istupa ispričao

Marko Malenica je u novu je ušao kao rezerva Nikoli Čavlini na golu Osijeka. Kratko je to trajao i već nakon četiri kola iskusni 30-godišnji dokapetan Malenica je stao među vratnice.

Čavlina je izgubio poziciju zbog nesigurnih intervencija i velikih pogrešaka koje su se odrazile i na rezultat.

'Nećemo se lagati, nije mi bilo najugodnije, ali profesionalac sam, odrađivao sam sve što sam trebao s klupe. Bio sam uvijek uz momčad, bio potpora, radio dobro na svakom treningu i čekao opet svoju šansu', rekao je Malenica za Sportske novosti.

Čavlina je nedavno kritizirao rad trenera Gianfranca Randazza, Malenica iznosi svoje viđenje rada talijanskog stručnjaka.

'Meni ovaj način rada odgovara, ali odgovarao mi je i sa svakim trenerom do sada, a radio sam i s Malovanom, Šušnjarom, Silvijom Čavlinom. Imam sreće da sam do sada radio s takvim stručnjacima. S Gianfrancom imam odličnu suradnju, meni odgovaraju njegovi treninzi. Čovjek ima ozbiljnog iskustva rada u Serie A. Ima neke male razlike u treninzima, u načinu izvođenja vježbi. Meni je odmah prvi dan rekao kako će mi pokazati njihov način branjenja, a na meni je hoću li to prihvatiti ili se držati svoga. Imam 30 godina i nema smisla da mijenja sve kod mene. Ne znam u kojem bi smjeru to otišlo, ali svaki trening mi pomaže sa savjetima. Zasad je suradnja, što se mene tiče, odlična.'

Čavlina se, otkriva Malenica u međuvremenu ispričao:

'Ispričao se po dolasku ispred cijele svlačionice svima, i suigračima i stožeru. Rekao je kako je pogriješio', otkrio je Osijekov dokapetan.

Standings provided by Sofascore