NEKA SE ZNA

Rakitić otkrio zašto je došao u Hajduk: Kalinić mi je bombardirao telefon

14.09.2024 u 12:52

Bionic
Reading

Ivan Rakitić stoički je proživio sve nedaće koje su ga dočekale na Poljudu. Profesionalno je odrađivao svoje obveze dok se klub urušavao.

Prvo je otišao Ivan Perišić, onda i sportski direktor Nikola Kalinić. I prije i poslije su frcale iskre na brojnim klupskim relacijama.

Trener Gennaro Gattuso kao Kalinićev izbor jasno je dao do znanja da s predsjednikom Ivanom Bilićem nema komunikaciju, a igrači sve jasnije izražavaju na čijoj su strani.

Ivan Lučić poruku je poslao preko Instagrama na kojem je pobjedu posvetio onima koji nisu tu, a Marko Livaja je izjavio da igrači žele da Gattuso ostane.

Da će Gattuso ostati u sedlu dok sam drugačije ne odluči jasno je i iz izjave Ivana Rakitića u intervjuu za Transfermarkt koji je objavljen na dan derbija s Dinamom, u kojem je opisao kako je došlo do njegovog transfera iz Saudijske Arabije u Hajduk.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Moj prijatelj Nikola Kalinić bio je sportski direktor kluba. Bombardirao mi je telefon. Osim toga, moj najbolji prijatelj je iz Splita, a on mi je godinama govorio da ako nešto želim napraviti za njega, da dođem u Hajduk. Prije nekoliko mjeseci ili godina nisam to očekivao. Nisam to ni planirao', rekao je Rakitić.

Rekao je i nešto što će se dodatno zapaliti atmosferu među navijačima Hajduka. Naime, tek tri utakmice ga dijele od jubilarne stote u Ligi prvaka.

'Nadam se da ću je odigrati. To bi značilo da sam postao prvak s Hajdukom. Bilo bi sjajno doći do te brojke. Ludim bih nazvao nekog da mi je prije prve utakmice rekao da ću ih toliko skupiti. Liga prvaka je san, a ja sam je osvojio i zabio sam gol u finalu', zaključio je bivši Vatreni.

  • +16
Slavlje igrača Hajduka nakon pobjede nad Dinamom 0:1 - Zagreb, 13.9.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac
Standings provided by Sofascore