srećom je dobro

Gomes se javio iz bolnice: Bio je to luđački sudar...

18.08.2024 u 18:02

Bionic
Reading

Vezni igrač Lillea, 23-godišnji Angel Gomes, koji je u subotnjem dvoboju protiv Reimsa nakon sudara na sredini terena ostao ležati u besvjesnom stanju, zbog čega je susret prekinut na pola sata, javio se iz bolnice s porukom da se dobro osjeća.

Na Gomesa je u 12. minuti utakmice naletio Amadou Kone i oborio ga dok je još bio u zraku nakon što je glavom odbio loptu. Kone je zbog neopreznog starta dobio crveni karton, a medicinski tim je nesretnog Gomesa odvezao u bolnicu.

Situacija je bila toliko ozbiljna da se razmatralo hoće li utakmica biti nastavljena, no 23-godišnji Englez u nedjelju je putem Instagrama poslao ohrabrujuću pisanu i video poruku.

'Dobro sam, vratio sam se kući. Liječnički tim me dobro zbrinuo i osjećam se dobro. Želim zahvaliti svima u klubu i bolnici koji su se brinuli za mene. Bio je to strašan sudar, ali takve stvari se događaju u nogometu. Najvažnije je da sam u redu. Pobijedili smo i osvojili tri boda. Zahvaljujem navijačima oba kluba na podršci, a posebno našima, koji su uz nas svaki tjedan. Hvala vam', rekao je Gomes u video poruci, završivši podizanjem palca prema gore. Na snimci je od ozljeda vidljiva samo manja posjekotina na donjoj usni.

Jedna od fotografija koju je podijelio, snimljena u bolnici, prikazuje ga u dresu na nosilima i sa Schanzovim ovratnikom, a na licu su mu još vidljivi tragovi osušene krvi. Svoju pisanu poruku završio je dozom karakterističnog engleskog humora: 'P.S. Podsjetite me da više ne skačem i ne idem glavom na loptu.'

Lille je na gostovanju u Reimsu slavio s 2-0 golovima Bafodea Diakitea i Jonathana Davida.