očekivano

Real napada zvijezdu 'Građana'; odgovorili su na ponudu klasično 'arapski'!

18.08.2024 u 17:08

Bionic
Reading

U Manchester Cityju je igrao ključnu ulogu u osvajanju četvrte uzastopne titule prvaka Engleske, dok je s reprezentacijom trijumfirao na Europskom prvenstvu, gdje je proglašen najboljim igračem turnira.

Sa Španjolskom je osvojio i Ligu nacija, a jedini trofej koji mu još nedostaje na klupskoj i reprezentativnoj razini je Svjetsko prvenstvo, s obzirom na to da je s Manchester Cityjem osvojio sve ostalo. U povijest kluba upisao se i kao strijelac pobjedničkog gola u finalu Lige prvaka prošle godine, kada je pogodio protiv Intera i donio Cityju titulu prvaka Europe.

U Cityju su svjesni da imaju jednog od najboljih igrača na svijetu, kojeg bi bilo gotovo nemoguće zamijeniti. S obzirom na nedavne spekulacije o interesu Real Madrida, u Manchesteru su odlučili poduzeti preventivne mjere.

Prema izvještaju lista Mirror, City planira ponuditi Rodriju novi ugovor s dvostruko većom plaćom, iako mu trenutni ugovor traje još tri godine. Ako prihvati ponudu, Rodri bi mogao postati najplaćeniji igrač kluba, nadmašujući primanja Kevina De Bruynea i Erlinga Haalanda.