TAKVE SU OKOLNOSTI

Još jedan odlazak iz Hajduka, ovaj bi navijače mogao više razljutiti od Perišićevog

18.08.2024 u 16:28

Bionic
Reading

Nakon afere Ivan Perišić i odlaska slavnog Vatrenog s Poljuda, ispadanja iz Europe, stavljanja na prodaju Rokasa Pukštasa i priznanja da se za pojačanja nema novca, iz Hajduka stiže vijest o još jednom odlasku

Ovoga puta riječ je o mladom igraču koji je igrao finale juniorske Lige prvaka.

Tomislav Arković, 18-godišnji desni bek i član zlatne generacije Hajdukovih juniora, odlazi na posudbu u Croatiju iz Zmijavaca. Nakon što je protekle sezone igrao za juniorsku momčad Bijelih, sada ga čeka izazov u drugom rangu hrvatskog nogometa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajdukovi navijači su se zadnjih 20 godina naučili patiti. Odlazak Perišića teško im je pao pa je Ivan preko noći od heroja postao izdajnik.

Priznanje da se za utrku u borbi za naslov prvaka Hajduk mora osloniti na postojeći kadar u mnogima je izazvalo sumnju u dosege ove momčadi pa bi ih odlazak još jednog talentiranog mladog igrača moga razljutiti više nego onaj Perišićev.

  • +14
Hajduk - Ružomberok, igrači Hajduka nakon poraza, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Ne zbog kvalitete, već zbog okolnosti u kojima se dogodio. Kada je rezultat dobar sve je dobro, kada on izostane preispituje se svaka odluka, koliko god ona bila najbolje rješenje za klub i mladog Arkovića.

Standings provided by Sofascore