klasični eric

Cantona u svome stilu; skinuo kravatu i sako pa isporučio govor kakav samo on može!

18.08.2024 u 16:47

Bionic
Reading

Eric Cantona (58) privukao je veliku pažnju svojom izvedbom u petak, uoči utakmice Manchester Uniteda i Fulhama, prve utakmice u novoj sezoni Premier lige.

Utakmica je završila pobjedom Uniteda 1:0, a potez Erica Cantone brzo je postao viralan i nastavlja kružiti društvenim mrežama.

Tijekom cijelog prijenosa, Cantona je ostavljao dojam da mu razgovor o utakmici nije nimalo zanimljiv i da bi radije bio negdje drugdje. Kada su ga pitali tko je njegov favorit za osvajanje Premier lige i kako vidi Unitedovu sezonu, kratko je odgovorio: 'Vidjet ćemo, vidjet ćemo.'

Sljedeće pitanje, koje se odnosilo na očekivanja navijača Uniteda, potaknulo je Cantonin neobičan performans. Iznenada se ustao, skinuo sako, otpustio kravatu i prišao kameri, nakon čega je uslijedio govor koji je ubrzo postao viralan.

Gledatelji emisije bili su iznenađeni Cantoninim neočekivanim istupom, a video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, s brojnim komentarima da je Cantona djelovao kao da je izgubio kontrolu. Međutim, kasnije se saznalo da je sve bilo unaprijed isplanirano.

Naime, Cantona je iz studija izašao s ciljem promocije Showmaxa, platforme koja je stekla prava na prijenos Premier lige u Africi i nudi ih u paketu po cijeni od samo četiri dolara mjesečno, što je znatno jeftinije od bilo koje druge platforme na svijetu. S obzirom na veliki odjek videa, jasno je da je Showmax postigao svoj cilj.