psk_2

važna karika

Gvardiol nakon pobjede kod Portugala pričao o treneru Pepu te što očekuje na Euru

Bionic
Reading

Joško Gvardiol odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dresu hrvatske nogometne reprezentacije koja je na gostovanju kod Portugala u prijateljskom ogledu slavila 2:1

Uoči odlaska na Euro, koji za Hrvatsku počinje u subotu 15. lipnja protiv Španjolske, 22-godišnji Joško Gvardiol - koji je odigrao sjajno - prepun je samopouzdanja.

'Dobru smo utakmicu odigrali, pogotovo prvo poluvrijeme kada smo morali zabiti i više od jednog pogotka. Vratili smo se nakon 1-1 što je jako važno, jer takve teške utakmice nas čekaju i na Euru. Idemo pozitivni na prvenstvo. Kvalitetni smo, sjajno radimo i odlični smo kao momčad', kazao je za Novu TV branič Hrvatske Joško Gvardiol.

Na pitanje koliko mu je značila sezona pod trenerom Pepom Guardiolom u Manchester Cityju s kojim je postao prvak Engleske, kratko je rekao:

'Puno je značila prošla sezona, iako je stil drugačiji. Vidjelo se na mom listu da sam iscrpljen, ali znam da, koju god poziciju igrao, dat ću svoj maksimum. Sad je to bilo na boku. Ovo je zadnja utakmica uoči Španjolske, da uhvatim formu pred Euro.'

Nekoliko riječi kazao je i o očekivanjima na Euru:

'Normalno da imamo velika očekivanja, poslije zadnjeg Eura mi je ostala žal jer znam da smo ekipa za velike stvari. Svi daju maksimum na treninzima igrali u prvih 11 ili ne. Svi ćemo si međusobno biti podrška u ovoj teškoj grupi', dodao je Gvardiol.

  • +22
Portugal - Hrvatska (8.6.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

*više statistika OVDJE

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal