DEŽURNI VATROGASAC

Hajduk pronašao novog trenera!

24.04.2015 u 11:16

Bionic
Reading

Hajduk je pronašao novog trenera s kojim će završiti sezonu. Na klupi 'bilih' preostalih sedam prvenstvenih utakmica sjedit će opet Hari Vukas

Ove sezone su bili Igor Tudor, Hari Vukas, Stanko Poklepović, Goran Vučević, a nakon njih funkciju prvog trenera obavljat će opet Hari Vukas. Iako je prvo izgledalo kako će na kormilo splitske momčadi stići Mario Osibov na kraju je povjerenje dobio nekadašnji Tudorov pomoćnik.

Inače, na Poljudu je mučno razdoblje, problemi s financijama, loši rezultati u prvenstvu, ispadanje iz Kupa, nezadovoljstvo Torcide igračima i radom Uprave... Vukasu neće biti u takvom okruženju lako raditi i podići moral u svlačionici, a prvi izazov je u nedjelju protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Dodajmo kako je Vukas ove sezone samostalno vodio Hajduk na tri utakmice nakon što je otišao Tudor, a prije nego što je stigao Poklepović te je tako sada po drugi puta 'dežurni vatrogasac.'

S početkom u 13 sati održat će se konferencija za novinare na kojoj će sudjelovati predsjednik Uprave Marin Brbić i novi trener prve momčadi Hari Vukas.