novo šokantno ispadanje

Hajdukovim navijačima je prekipjelo: Gattuso nadam se da nećeš dočekati pressicu!

15.08.2024 u 23:46

Bionic
Reading

Hajduk je u prvom poluvremenu odigrao solidno, ali su gosti iz Slovačke poveli autogolom Šarlije već u 6. minuti. U drugom poluvremenu, Bijeli su potpuno izgubili ritam, a Gattusova momčad doživjela je jedan od najneočekivanijih poraza u povijesti kluba. Reakcije navijača na društvenim mrežama govori dovoljno.

Hajduk je ispao iz Europe nakon poraza od Ružomberoka na Poljudu u uzvratnoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Slovački tim je slavio s 1:0 zahvaljujući ranom autogolu Zvonimira Šarlije, što je bilo dovoljno za prolaz dalje nakon što je prva utakmica završila bez pogodaka.

Gennaro Gattuso i njegova momčad nisu uspjeli preokrenuti rezultat, a frustrirani navijači su na kraju utakmice izviždali igrače. Reakcije na klupskoj Facebook stranici bile su očekivano negativne. Navijači 'Bijelih' okomili su se na Gattusa i Nikolu Kalinića.

'Evo, neka me netko ispravi ako je vidio jednu smislenu akciju našeg voljenog kluba. Sve što se i stvorilo bilo je na individualnu kvalitetu u prvom poluvremenu. Ne znam jesam li tužan ili ljut, ovo je jedna od najtežih večeri otkako navijam za Hajduk, a priredili su nam stvarno svakakvih. Gattuso, nadam se da nećeš dočekati ni konferenciju za novinare. Duša boli, Hajduče,' napisao je jedan obožavatelj.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX sport

'Gatusso vrhunski trener vidi se svaku utakmicu efekt... izvadi najborbenijeg igrača u 50. minuti svaka čast' komentirao je drugi fan.

Ostatak se priključio i složio u izdvajanju najvećih krivaca:

'Nikola Kaliniću ka Boga te molim podnesi neopozivu ostavku i povedi nadzorni odbor i predsjednika sa sobom ...'

'Ajmo ća !!! Gatuzo i Kalinić'

'Čestitke treneru na izvrsnim taktičkim izmjenama kada jurimo rezultat, Diallo za Melnjaka i Kalik za Bambu.'

'Nakon dugo vremena, odlična igra u prvom poluvremenu. Bravo treneru na vrhunskim izmjenama u 50. minuti, Diallo i Kalik su donijeli prevagu u drugom poluvremenu, a Rakitića, izgleda, čuvamo za Varaždin iduće kolo. Ovo Karoglan vjerojatno ne bi izgubio. Ne može nam se otvoriti ono što mi možemo izgubiti...'

'Nema nama pomoći. Čini se da bi i Gattuso mogao brzo za Perišićem.'

  • +53
Hajduk - Ružomberok, Konferencijska liga, 3. pretkolo, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Istaknuli sue i nikad lakši put za kvalifikaciju u europsko natjecanje:

'Put do Europe vodio je preko Farskih Otoka, Slovačke i Armenije. Ni teoretski ne moze lakše, a mi ni to nismo uspjeli proć.'

  • +14
Hajduk - Ružomberok, igrači Hajduka nakon poraza, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic