nevjerojatan kiks

Šok na Poljudu; evo kako je autogol Šarlije na samom startu zapečatio sudbinu 'Bijelima'!

15.08.2024 u 21:26

Bionic
Reading

Hajduk Split večeras igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka. Prvi susret završio je bez golova, što znači da nas očekuje uzbudljiv dvoboj na rasprodanom Poljudu, gdje će se odlučiti tko prolazi dalje u natjecanju. Utakmicu možete pratiti uživo na MAXSport1 (MAXtv), dok tekstualni prijenos, uz video isječke golova i najboljih trenutaka, možete pratiti na tportalu​

Hajduk Split trenutno igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka. Prvi susret između ovih ekipa, koji je održan 8. kolovoza 2024. godine, završio je bez golova (0-0), što je ostavilo sve otvoreno za uzvrat na Poljudu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajduk Split je u večerašnjoj uzvratnoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka primio autogol već u 8. minuti. Autogol je postigao Zvonimir Šarlija, što je dovelo Ružomberok u rano vodstvo na Poljudu. Ovaj rani pogodak dodatno je zakomplicirao situaciju za Hajduk, koji sada mora tražiti preokret kako bi osigurao prolazak u sljedeću fazu natjecanja.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport