ugledna boksačka imena

HELL Boxing Kings osvaja Europu

23.10.2024 u 12:29

Bionic
Reading

I poznate europske ljepotice pridružuju se uglednim boksačkim imenima! Hrvatska također ima svoju predstavnicu

U prvim mjesecima 2024. organizacija turnira HELL BOXING KINGS najavila je svoj ulazak na boksačku scenu, što je ostavilo veliki odjek. Na sudjelovanje u projektu s ukupnim nagradnim fondom od milijun dolara prijavilo se više od 14.000 sudionika, da bi, nakon kvalifikacijskih borbi, ostala samo 32 najbolja. U četvrtfinalu projekta nastupit će hrvatski boksač Fran Hodak, a na glamuroznim finalnim gala večerima uz boksače će se pojaviti i poznate osobe.

Slovačku će tako predstavljati voditelj i influencer Samuel Miškov koji na Instagramu ima više od 200.000 pratitelja. U ringu ćemo vidjeti i poznato televizijsko lice, pjevača i glumca iz Mađarske, Bencea Brascha. Nakon sudjelovanja u talent showu izbacio je singlove koji su premašili milijun pregleda na YouTubeu. 'Znam da moram obratiti pozornost na to koliko spavam i što jedem tijekom dana. Spremam se za natjecanje koliko god mogu. Boks mi postaje rutina u životu i doslovno se počinjem smješkati dok to radim', otkrio je mađarski glumac.

Georgios Manikas već je poznat na brojnim poljima. Surađivao je s međunarodnim modnim dizajnerima, pozirao je za Dolce & Gabbanu i prošetao modnom pistom za modnu kuću Ermenegildo Zegna. Popularni grčki TV voditelj ima i svoju marku odjeće i modnih dodataka. Ponosni i višestruko nagrađivani otac, sada želi ostaviti trag i u sportskoj areni, želeći dati primjer svome voljenome sinu.

Hrvatska u ringu slavnih ima dva predstavnika: Matiju Lazarevića (LayZ) i Filipa Cara. LayZ je reper i YouTube ‚prenkster‘ koji s bratom surađuje na kanalu Zakon Braće, gdje imaju čak i 470.000 pratitelja. Popularnost na YouTubeu priskrbila mu je više od 260 tisuća pratitelja na Instagramu. Filip Car svoju popularnost duguje nastupu u reality showu „Zadruga“ 2020. godine, a na Instagramu ga prati više od 150 tisuća fanova.

Europske ljepotice u ringu

Hrvatsku zastavu ponijet će atraktivna influencerica Ela Jerković, poznata po svom YouTube kanalu. Stekla je popularnost zbog svojih izazova i vlogiranja o životnom stilu, a njen Instagram profil broji više od 600.000 pratitelja. 'Odlučila sam prihvatiti izazov i ući u ring. Hell Boxing Kings pruža mi priliku da ispunim svoj san, da se okušam u borilačkoj vještini koju toliko volim', poručuje.

Među najistaknutijim osobama u celebrity dijelu showa je zanosna Una Kablar iz Srbije, koja na Instagramu ima više od 600.000 pratitelja. Tattoo umjetnica i full-time influencerica, ona se, kao i drugi slavni borci, još nije susrela sa svojim protivnikom. Poziv u projekt prihvatila je i popularna kreatorica sadržaja iz Azerbajdžana, Fatima Ahmadova, koja se može pohvaliti bazom od 1,2 milijuna pratitelja zahvaljujući svom zanimljivom sadržaju.

Češku će predstavljati studentica stomatologije sa Sveučilišta Masaryk u Brnu Denisa Valová. Proslavila se prije dvije godine na tropskom otoku, gdje je ne samo pronašla svoju srodnu dušu, već i pobijedila u popularnom showu Love Island. 'Ne bojim se izazova, zato želim pomaknuti svoje granice i u ovom smjeru. Definitivno ne ulazim u ring s namjerom da izgubim', šalje jasnu poruku svojim protivnicama.

Vruće objave često su oduševljavale obožavatelje bugarske Instagram zvijezde Zlatke Dimitrove, Playboyevog Playmate modela iz 2009. godine. Boje Mađarske predstavlja i lijepa Renáta Berki, koja se sve više upoznaje sa sportom dok je istovremeno i poslovna žena i influencerica i majka.

Eliminacijske borbe elitnih boksača, mečevi istaknutih influencera i vrhunski sportski show zakazani su za 10. studenoga! Ovo je tek prvo od još mnogo događaja, s još mnogo zanimljivih slavnih osoba! Više informacija možete pronaći na društvenim mrežama Hell Boxing Kingsa.