psk_2

DVOSTRUKI STRIJELAC

Heroj Majer nakon pobjede i dva gola: Neke stvari smo mogli bolje raditi...

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 03.06.2024 22:53
  • Objavljeno 03.06.2024 u 21:40
Bionic
Reading

Lovro Majer zabio je dva pogotka u pobjedi Hrvatske nad Sjevernom Makedonijom (3:0), ali je svejedno identificirao aspekt u kojem je Hrvatska mogla biti bolja

Hrvatska je pobijedila Sjevernu Makedoniju na Rujevici i tako uspješno odradila prvi ispit na pripremama za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Vatreni su u izmiješanom sastavu suvereno tukli goste s 3:0 pogocima Lovre Majera (10., 45. minuta) i lokalnog heroja Marca Pašalića (79. minuta).

Nakon utakmice, svoje dojmove podijelio je dvostruki strijelac Majer:

'Jako sam sretan sa svojim nastupom. Dobro smo ušli u utakmicu, igrali uvjerljivo. Možda smo mogli neke stvari bolje raditi, pogotovo defanzivno, ali za prvu utakmicu je dobro', započeo je.

Dodao je kako je pucao iz slobodnog udarca nakon što su Makedonci pročitali plan njega i Ivana Perišića za izvođenje prekida:

'Mislili smo da mi Perija gurne, a ja puknem, ali su nam to pročitali. Na kraju je ispalo dobro', kazao je.

'Dobro sam se osjećao cijelu utakmicu. Drago mi je zbog golova. Ne želim pričati o tome trebam li igrati na Euru ili ne, to je na izborniku. Na meni je da obavljam svoju zadaću kao i sada. Prekidi su mu jača strana, njih posebno treniram, drago mi je zbog gola.'

  • +32
Hrvatska - Sjeverna Makedonija (3.6.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal