psk_2

RUJEVICA SE 'TRESLA'

I navijači su poslali poruku Vatrenima: Najbolji (ste) kad je najteže

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez u petak je predstavio novu službenu himnu Vatrenih. Pjesma se zove 'Najbolja kad je najteže', što je ujedno i slogan koji su Vatreni nosili na majicama tijekom proslave plasmana na Europsko prvenstvo. Naravno, sve kako bi hrvatski navijači u što boljem raspoloženju dočekali 15. lipnja i prvi ogled Vatrenih na Euru, protiv Španjolske

Izvođači pjesme su Tiho Orlić, autor glazbe i teksta, te pjevač Opće opasnosti Pero Galić.

Nakon svečane premijere za 'malo i odabrano društvo', ovog su puta Orlić i Opća opasnost premijeru imali i pred navijačima na Rujevici, u poluvremenu prijateljske utakmice između Hrvatske i Sjeverne Makedonije.

Spot pjesme Najbolja kad je najteže Izvor: Društvene mreže / Autor: Tiho Orlić i Opća opasnost

Vjerujemo da su navijači na Rujevici uživali, jer dosada su glavni 'glumci' bili viđeni na spotu, a sada su se ukazali i na trvanjaku riječkog stadiona.

Podsjetimo, video započinje i završava kadrom izbornika Zlatka Dalića, aktualni i proslavljeni reprezentativci ponosno pokazuju svoje medalje, ali i prekrasne krajeve Hrvatske iz kojih dolaze.

Spektakularni prizori iz svih dijelova Lijepe Naše i kadrovi Modrića, Gvardiola, Perišića, Kovačića, Mandžukića, Pašalića, Livakovića, Petkovića, Ćorluke, Kramarića, Vide, Olića, Vrsaljka, Subašića, Asanovića, kao i nezaboravni trenuci ispred egipatskih piramida izmjenjuju se s nastupom izvođača službene himne, Tihe Orlića i Opće Opasnosti.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal