prijateljska utakmica

Hezonja potpuno 'poludio' i zaletio se prema sucu. Suigrači su ga odvukli s terena

11.09.2024 u 22:44

Bionic
Reading

Velika zvijezda Reala Mario Hezonja izgubio je živce nakon što nije dosuđen prekršaj na njemu

Mario Hezonja, hrvatski košarkaški reprezentativac i član Real Madrida, nije završio prijateljsku utakmicu protiv Monaca, koja je završila pobjedom njegove momčadi 77:75, zahvaljujući košu Gabriela Decka u posljednjoj sekundi. Iako je utakmica bila prijateljskog karaktera, Hezonja je izazvao incident koji je postao glavna tema susreta.

Sredinom posljednje četvrtine, pri vodstvu Reala 65:61, Hezonja je burno reagirao smatrajući da je bio fauliran tijekom akcije. Očigledno nezadovoljan odlukom sudaca, agresivno je izrazio svoje nezadovoljstvo i brzo zaradio isključujuću osobnu pogrešku. No, situacija se dodatno pogoršala kada se Hezonja zaletio prema sucu i unio mu se u lice, vidno frustriran. Srećom, njegovi suigrači su reagirali na vrijeme, odvukli ga s terena i smirili, nakon čega je Hezonja bijesan napustio parket.

Incident je iznenadio mnoge jer se radilo o pripremnoj utakmici, a Hezonja nije sklon ovakvim ispadima. Hezonja, koji se u proteklim godinama etablirao kao važan igrač na europskoj sceni, igra ključnu ulogu u Real Madridu, jednom od najboljih košarkaških klubova u Europi.

Nova sezona Eurolige za Real Madrid započinje 3. listopada, kada gostuju kod Bayerna u Münchenu.