TJERAJU GA IZ KLUBA

Hoće li ova poruka Fenerovih navijača Edinu Džeki donijeti radost Hajduku?

15.08.2024 u 13:00

Bionic
Reading

Nogometaši Fenerbahčea nisu uspjeli preskočiti Lille i izboriti play-off Lige prvaka. U prvoj utakmici poraženi su 2:1, a na uzvratu u Istanbulu izborili su produžetak, ali i onda primili gol za konačnih 1:1, što je odvelo Francuze u sljedeću rundu natjecanja

Ovo ispadanje za navijače turskog kluba to je totalni promašaj, a oni su sada na 'zub' uzeli BiH-napadača 38-godišnjeg Edina Džeku, kojem putem društvenih mreža šalju poruku #GoHomeDžeko.

Naravno, niti su navijači ti koji će odlučiti hoće li Džeko ostati ili otići, ali sigurni smo da čelnici kluba vode računa i o njihovim željama, odnosno stavovima i podršci.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

O Džeki se proteklih tjedana puno govorilo i u Splitu, ali tijekom posljednjih prijateljskih dvoboja, ali i na ulasku u novu sezonu, Džeko je igrao odlično, zabijao golove i izgledalo je kao da se nametnuo treneru Joseu Mourinhu.

Istina, u životu nogometaša sve se vrlo brzo preokrene i čim se dogodio prvi neuspjeh, navijači su odmah Džeki pokazali izlazna vrata, u nadi da će nova pojačanja Cenk Tosun i En-Nesyri dobiti priliku.

Sve to opet je zagolicalo maštu Hajdukovih navijača, posebice nakon što je iz kluba otišao Ivan Perišić.

Međutim, sigurni smo da čelnici Hajduka u ovom trenutku u fokusu imaju utakmicu s Ružomberokom, te da bi o Džeki mogli tek razmišljati prođu li u posljednju rundu kvalifikacija Konferencijske lige.