KAD BI TAKO RAZMIŠLJALI SVI

Hoće li Torcida zamjeriti Ivanu Leki na ovim riječima? Jer ovo je jedino normalno...

22.07.2023 u 08:25

Bionic
Reading

Iako je prošlog vikenda bio 'razapet' zbog sramotnih uvreda na račun suca Bela, a koji je dosudio kontraprekršaj za Dinamo, ovog puta Ivan Leko pokazao je svoje drugo i pravo sportsko lice. Kakvih bi htjeli više vidjeti u hrvatskom nogometu

Naravno, imao je Leko razloga za sreću i slavlje nakon Pukštasovog gola u trećoj minuti sudačke nadoknade za pobjedu 2:1 nad Dinamom.

No, još tijekom tjedna, nakon razornog nevremena koje je u Zagrebu odnijelo dva ljudska života (op.a plus još dva u Slavoniji), Ivan Leko pokazao je da u njemu ima više od 'običnog trenera iz temperamentnog Splita'. Poklonio se tada žrtvama i objasnio koliko je nogomet ustvari sporedan s obzirom na druge životne okolnosti.

I sada je nakon pobjede u Maksimiru, ponosno oduševio svojom pribranošću.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Naime, novinari su konstatirali kako su on i Igor Bišćan donijeli novu komunikaciju u HNL te kako vidi sastanak uprava dvaju najvećih rivala nakon 12 godina?

'To je jedino normalno, tako treba biti. Ovo je sport. U nogometu se pobjeđuje i gubi, ali ja se jako veselim. Ja ću sad navijati da hrvatske ekipe dobiju, da dobije Dinamo, Rijeka, Osijek. To možda nije popularno reći, ali je tako. Nitko ne voli više od mene pobijediti Dinamo, baš kao što i Bišćan voli pobijediti Hajduka. I tako treba biti. Ali zašto si ne bismo stisnuli ruku? Budimo normalni, da se može na Maksimir s Hajdukovim dresom i u Split s Dinamovim. Možda ja živim na nekom drugom planetu, ali ima i većih rivalstava od ovog pa su ljudi normalni'.

  • +60
1. kolo SuperSport HNL-a: Dinamo - Hajduk, 21.7.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL
Sažetak derbija Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore