NE MOŽE POBJEĆI OD TOGA

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić pred jednom od najtežih odluka u karijeri: Nije mi lako...

01.06.2018 u 21:45

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi dio priprema u Rovinju i u subotu putuje u Liverpool na prijateljski ogled s Brazilom

Uoči odlaska na 'Otok' hrvatski izbornik Zlatko Dalić dao je intervju za HRT.

'Zadovoljan sam ovim treninzima koje smo odradili ovdje, veseli me odgovornost, ozbiljnost i profesionalni pristup treningu. Od jučer smo i kompletni, tako da je zadovoljstvo odrađenim zaista veliko', izjavio je izbornik Dalić.

  • +27
Pripreme hrvatske nogometne reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Jedan reprezentativac je 'višak' i neće putovati na SP.

'To je jedna od mojih najtežih odluka, nije mi lako, ali ja to moram donijeti. Vidjet ćemo kakva će biti situacija poslije Brazila pa ćemo onda odlučiti u ponedjeljak ujutro kada moramo predati popis.'

Suparnik nije mogao biti atraktivniji...

'Brazil će biti sjajan test za nas. Mislim da je doista izvrsno da igramo protiv ovako velikog protivnika, iako je takav veliki protivnik u pripremama i veliki rizik, ali mislim da je to najbolji način da vidimo svoju snagu, svoje mane i da ih ispravimo,' rekao je Dalić koji je i otkrio da je sa zdravstvenim stanjem Vedrana Ćorluke sve u redu.

Prvih 11 se zna?

'Nije to nikakva tajna, no vidjet ćemo što je sa stanjem igrača kada dođemo u Englesku. Dobit će šansu njih 16 pa ćemo vidjeti što dalje,' jasan je bio hrvatski izbornik koji je najavio i određenu minutažu za Modrića, Kovačića i Lovrena koji su se kasnije priključili pripremama.

  • +20
Luka Modrić stigao u Rovinj Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX