NE SKRIVA SREĆU

Hrvatskom nogometašu ostvaruju se dječački snovi: Ovo je za mene ogromna stvar, još donedavno mi se činilo nestvarnim...

16.08.2021 u 16:01

Bionic
Reading

Nogometni klub Osijek ima dvojicu A reprezentativaca. Pozive za predstojeće kvalifikacijske utakmice najbolje hrvatske vrste za plasman na Svjetskom prvenstvo dobili su Mile Škorić i Ivica Ivušić

I dok je Osijekov kapetan i ranije bio pozivan u izabranu vrstu, a bio je i dijelom 'Vatrenih' na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, vratar Bijelo-plavih je prvi puta dobio priliku biti uz Modrića, Perišića, Vidu i ostale hrvatske nogometne zvijezde.

'Presretan sam, što bih drugo uopće i mogao reći! Biti među tri najbolja vratara u reprezentaciji Hrvatske je ogromna stvar. Počašćen sam i zaista mi se ispunjavaju dječački snovi. Zadovoljstvo je još i veće kada znam da je puno kvalitetnih kolega koji odlično brane u našoj ligi, kao i u nekim inozemnim klubovima. Naravno da su za ovo zaslužni i moji suigrači iz kluba, kao i rezultati koje zajedno ostvarujemo. Bit će mi čast pridružiti se najboljim hrvatskim igračima i mogu reći da jedva čekam taj trenutak', rekao je Ivušić za službenu stranicu nk-osijek.hr.

Podsjećamo, Hrvatska će 1. rujna igrati s Rusijom u Moskvi, tri dana kasnije slijedi gostovanje kod Slovačke u Bratislavi, da bi Dalićevi izabranici 7. rujna dočekali Sloveniju u Splitu.

Ivušić je dao intervju i za stranicu Hrvatskog nogometnog saveza u kojem se osvrnuo i na Luku Modrića...

'Još donedavno mi se činilo nestvarnim da bih mogao dijeliti svlačionicu s takvom igračkom veličinom, ali, evo, i to će se dogoditi. Nitko sretniji od mene, svi jako dobro znamo koliko Luka znači za hrvatsku reprezentaciju, ali i za hrvatski nogomet općenito.'

  • +11
Osijek - Rijeka (5. kolo HT Prve lige) Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Dotakao se i kvalifikacijskih utakmica...

'Pred hrvatskom reprezentacijom su tri vrlo važne utakmice u dosta nezgodnom terminu s obzirom na to da neće svi igrači biti u istom natjecateljskom ritmu. Svjesni smo kvaliteta protivnika, ali jednako tako svi znamo što i koliko može ova Hrvatska. Uopće ne sumnjam da će svaki igrač dati maksimum kako bismo u rujnu napravili još jedan korak bliže Kataru', zaključio je Ivušić, prvi vratar rođen u Rijeci koji može upisati nastup za Vatrene.

Prije njega to je uspjelo petnaestorici Riječana (Balaban, Šarić, Mladenović, Knežević, E. Brajković, Budan, Milinović, Peršon, An. Sharbini, G. Brajković, Linić, Močinić, Pilipović, Rubčić, Smoje).

'Nisam znao za taj podatak, ali drago mi je čuti, ha, ha, ha...'

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport