international champions cup

Inter na Wembleyju nakon penala pobijedio Tottenham; Brozović i Perišić igrali od prve minute

04.08.2019 u 19:32

Bionic
Reading

Inter je u prijateljskoj utakmici u okviru International Champions Cupa (ICC) nakon jedanaesteraca bio bolji od Tottenhama

Nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1, Tottenham je poveo golom Lucasa Moure (3), a izjednačio je Sensi (36). Marcelo Brozović igrao je do 84., a Ivan Perišić do 74. minute za Inter koji je na kraju slavio u utakmici igranoj na Wembleyu.

Tottenham nije mogao poželjeti bolji početak meča nakon što je u 3. minuti sijevnula kontra, a Lucas je na kraju postigao gol za vodstvo 1:0.

Inter je nakon primljenog gola bio dominantniji, a u 28. minuti je imao sjajnu priliku da dođe do izjednačenja, ali je Stefano Sensi pogodio stativu.

Ipak, osam minuta kasnije Sensi je bio precizniji kada je primio sjajan pas od Esposita i postigao gol za 1:1, a bio je to i rezultat prvog poluvremena.

  • +3
Liga prvaka: Tottenham - Inter Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nastavak je donio ne baš sjajnu igru, a Tottenham je imao priliku doći do vodstva kada je u 79. minuti Heung-Min Son odlično šutirao, ali je Samir Handanović još bolje reagirao i izbio loptu u korner.

Rezultat se do kraja nije promijenio pa se pristupilo izvođenju penala, a već u prvoj seriji su Eriksen i Puscas bili neprecizni... Nakon toga su u sljedeće tri serije igrači bili precizni, a onda je Skipp u petoj seriji promašio, a Joao Mario je pogodio i donio Interu pobjedu.

  • +3
Inter Milano - Tottenham, 1. kolo Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.