nije mu lako

Ipak nije samo umor; otkazao je nastup na Olimpijskim igrama zbog bolje polovice?

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 23.07.2024 13:54
  • Objavljeno 23.07.2024 u 13:54
Bionic
Reading

Pogačar je na posljednjim Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio broncu u cestovnoj utrci, a treći je bio i u cestovnoj utrci na SP-u u Glasgowu 2023., a sada je otkazao nastup u Parizu zbog 'umora'.

Tadej Pogačar (25) otkazao je nastup na Olimpijskim igrama, navodeći umor kao razlog zašto neće predstavljati Sloveniju u Parizu. Njegovo mjesto u reprezentaciji zauzet će Domen Novak, objavilo je vodstvo slovenske reprezentacije. Međutim, pravi razlog Pogačareva otkazivanja ostaje upitan.

Slovenski mediji izvještavaju o umoru, ali također naglašavaju činjenicu da njegova zaručnica Urška Žigart, također profesionalna biciklistica, nije uključena u reprezentaciju koja će nastupiti u Parizu. Žigart je aktualna slovenska prvakinja u cestovnom biciklizmu.

Delo piše da je 'Pogačar službeno otkazao nastup u Parizu zbog umora, no kontroverze oko neulaska njegove zaručnice Urške Žigart u olimpijsku reprezentaciju vjerojatno su utjecale na njegovu odluku.'

Otkazivanje nastupa Pogačara, dvostrukog pobjednika Tour de Francea, izazvalo je značajne reakcije u slovenskim medijima i među navijačima. Njegova odluka dolazi kao iznenađenje, s obzirom na njegove dosadašnje sportske uspjehe i očekivanja od nastupa na Olimpijskim igrama. Navijači se pitaju koliko su osobni razlozi i nezadovoljstvo zbog neulaska njegove zaručnice u olimpijski tim utjecali na ovu odluku.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal