kakva atmosfera

Istanbul gori od sinoć; pogledajte kako su Galatasarayevi navijači dočekali napadača!

03.09.2024 u 13:08

Bionic
Reading

Victor Osimhen dočekan je s velikim entuzijazmom od strane Galatasarayevih ultrasa po dolasku u Tursku, unatoč tome što je sletio u Istanbul u 4 ujutro.

Nigerijski napadač je trenutno u procesu finalizacije posudbe iz Napolija, nakon što su ga krajem prijelaznog roka Premier lige povezivali s Chelseaem, a također se špekuliralo o mogućem prelasku u saudijsku Pro ligu.

Osimhen će ipak ostati u Europi i preuzeti novi izazov u turskoj Super Ligi. Napoli, koji je upravo doveo belgijskog napadača Romelua Lukakua iz Chelseaja, odobrio je ovaj transfer, što je Galatasaray potvrdio službenom objavom.

Zanimljivo je da su ga turski navijači s nestrpljenjem čekali, ostajući budni do ranih jutarnjih sati kako bi dočekali svog novog igrača. Nigerijski reprezentativac im je mahao i pljeskao dok su baklje osvjetljavale njegov prolaz kroz ulice Istanbula u pratnji automobila.

Osimhen, koji je za Napoli postigao 76 golova u 133 utakmice i pomogao im osvojiti titulu u sezoni 2022.-2023., prošle je sezone imao skromniji učinak s 15 golova u Serie A. Sada se nada da će u Galatasarayu ponovno pronaći formu koja ga je učinila jednim od najtraženijih napadača na svijetu.