ZVIJEZDA JE ROĐENA

Italija u potpunoj euforiji: Juventus je dobio svog Messija!

12.04.2017 u 11:26

Bionic
Reading

Nakon što je zabio dva pogotka u prvoj utakmici četvrtfinala protiv Barcelone, Paulo Dybala izazvao je oduševljenje talijanskih medija, a Gazzetta dello Sport proizva ga 'novim Messijem'...

Barca je doživjela katastrofu u Torinu, a junak susreta bio je Paulo Dybala, mladi 23-godišnji argentinski napadač koji je zabio krasna dva pogotka i njima trasirao put Juventusu do uvjerljive 3:0 pobjede.

  • +5
Liga prvaka, četvrtfinale: Juventus - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: Alessandro Bianchi

Nastup Dybale protiv velikog suparnika izazvao je pravu euforiju u Italiji, a Gazzetta dello Sport proziva ga 'novim Messijem' te naglašava da je potpuno zasjenio starijeg sunarodnjaka ovog utorka.

Naravno, odmah su se pojavile u svjetskih medijima i nagađanja u koji će veliki klub Juventus prodati Dybalu, ali Argentinac uvjerava javnost da ostaje.

'Sretan sam u Juventusu i produženje ugovora je vrlo blizu,' tvrdi Dybala kojeg se povezuje s prelaskom u Real, Chelsea pa i Barcelonu. No, ove sezone Paulo je već zabio 16 golova za Juventus u svim natjecanjima i talijanski prvak zasigurno će ga pokušati zadržati u svojim redovima još barem jednu sezonu...