postaje 'kopljanik'?

Ivan Perišić u senzacionalnom transferu pojačava europskog velikana

05.09.2024 u 12:58

Bionic
Reading

Nakon službenog raskida ugovora s Hajdukom Ivan Perišić (35) je slobodan igrač te može tražiti novi angažman bez obzira na završetak prijelaznog roka

U samo nekoliko dana Ivan Perišić (35) je uspio raskinuti ugovor s Hajdukom, ali su mu u isto vrijeme propali neki potencijalni transferi u talijanskoj Serie A.

Podsjetimo, za Perišića su bili zainteresirani, Como, Genoa i Bologna, najbliže je bio dogovoru s novim prvoligašem Comom, ali čini se kako je taj transfer ipak neslavno propao.

Perišić je trenutno s reprezentacijom koju u prva dva kola Lige nacija čekaju dvije utakmice - danas s Portugalom (20.45 sati, NovaTV), a onda i u nedjelju u Osijeku s Poljskom (20.45 sati, NovaTV) - no i dalje traži novi klub.

A nizozemski mediji su se raspisali kako je Ivan Perišić jedan od slobodnih igrača koji bi trebali pojačati - Ajax!

Naime, 'kopljanici' su odlaskom Stevena Bergwijna ostali na samo jednom lijevom krilu, a radi se o tek 19-godišnjem Miki Godtsu. U Amsterdamu intenzivno traže pojačanje baš na toj poziciji, ali u nizozemskoj ligi je prijelazni rok završen pa mogu angažirati samo igrače koji su slobodni.

Nizozemski mediji kao moguća pojačanja Ajaxa na toj poziciji spominju 'jaka' imena koja su slobodna na tržištu, uz Ivana Perišića su prije svih to Memphis Depay, Anthony Martial, Jese Rodriguez, Ivan Cavaleiro, Ahmed Musa, Ounas, Younes Namli, Carlos Vela...

Da, konkurencija je više nego jaka, no neki od gore navedenih igrača još od ranije nisu baš skloni dolasku u Ajax, a dojam je da bi 'kopljanici' u našem Ivanu Perišiću dobili sjajno pojačanje i dodatno iskustvo u momčadi.