PREMA NAJAVAMA...

Ivan Rakitić do kraja tjedna postaje igrač Hajduka; zna se i tko će ga plaćati

17.07.2024 u 17:07

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac, 36-godišnji Ivan Rakitić ovog tjedna bi se trebao priključiti Gattusovoj momčadi. Napokon se Hajdukovim navijačima ispunila velika želja

Osvajač svjetskog srebra, Ivan Rakitić, do kraja tjedna trebao bi se priključiti Hajduku i započet će se uigravati s ostatkom Gattusove momčadi.

Dočekat će da u svlačionici još jedan bitan faktor tog hrvatskog senzacionalnog uspjeha iz 2018. godine, Ivan Perišić, a što uz trenera Gattusove energije budi novu nadu kod Hajdukovih navijača.

Možda je ovo 'ta' sezona.

Kako pišu 24 sata, za Rakitićeva primanja, a koja će biti znatno manja nego je imao u saudijskom Al Shababu, pobrinut će se sponzor.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ustvari, možda i više njih, jer Rakitićeva plaća ipak nije mala. Naravno, nije ni kao u Saudijskoj Arabiji, ali sigurno iskače van realnih Hajdukovih okvira.

Procedura rastanak s Al Shababom je potrajala, mnogi su se pitali radi li Nikola Kalinić stvarno na transferu Rakitića ili je sve skupa tek šuplja priča, ali se pokazalo da je Kalinić jako dobro znao što radi i na koncu je posložio kockice jednog od najvećih ulaznih transfera u povijesti kluba, jer Rakitić je najtrofejniji igrač koji je ikad zaigrao u dresu Hajduka!