NA CAMP NOU PAZE...

Izjava iz Barce zbog koje bi Ronaldo mogao poludjeti

29.02.2016 u 20:32

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo poslije poraza od madridskog Atletica (0-1) u svojoj izjavi udario je po pojedinim suigračima, a to su prokomentirali i u Barceloni

Atletico je na Santiago Bernabeu srušio Real te ga definitivno izbacio iz utrke za titulu. Ronaldo je prst krivnje usmjerio prema suigračima.

'Da su svi na mojoj razini, bili bismo prvi! Ne želim umanjivati nekoga i reći da Mateo Kovačić, Jese, Lucas nisu dobri, ali... Volim igrati s Karimom Benzemom, Garethom Baleom, Marcelom i ne želim reći da drugi nisu dobri, ali da bi osvajali trofeje, trebaju biti najbolji', rekao je Ronaldo koji je s time izazvao veliki bijes kod čelnika kluba, navijača, ali i legendi Reala.

Kasnije je Portugalac pokušao smanjiti štetu, ali bilo je kasno.

Ni u Barceloni nisu propustili komentirati najnoviji istup najveće Realove zvijezde. Potpredsjednik Barcelone Jordi Mestre bio je po tome pitanju jasan.

'Naši igrači nikada ne bi tako nešto izjavili kao što je to Ronaldo učinio. Mi pazimo na takve stvari prije nego što potpišemo igrača', izjavio je Mestre koji je tako bocnuo Ronalda i Real.

Inače, on smatra kako prvenstvo ipak nije gotovo bez obzira što Barcelona ima veliku bodovnu prednost pred najbližim pratiteljima. Katalonski ponos Atleticu bježi osam, a Realu 12 bodova.