ODLAZAK S MAKSIMIRA

Jakirović je za njega rekao da je najbrži igrač lige, a Bjelica ga sad pušta iz Dinama?

11.10.2024 u 12:32

Bionic
Reading

'Nema bržeg igrača od njega u ligi', tako je o japanskom beku Takuyi Ogiwari govorio bivši Dinamov trener Sergej Jakirović. Međutim, odlaskom Jakirovića promijenio se status Ogiware u momčadi.

Od dolaska Nenada Bjelice na klupu 24-godišnji Japanac u tri utakmice nije dobio ni minutu. Očito je da Bjelica nije impresioniran nogometaš koji je na posudbi u Dinamu do 20. siječnja iduće godine. Hrvatski prvak dotad treba odlučiti hoće li otkupiti njegov ugovor od Urawa Redsa.

Kako stvari trenutno stoje, Dinamo će postupiti kao ovog ljeta s još jednim Japancem Takurom Kanekom i zahvaliti se Ogiwari na suradnji.

Bjeličin prvi izbor na lijevom boku je Ronael Pierre-Gabriel, Francuz koji inače igra na poziciji desnog beka. Uskoro se na teren vraća i Mauro Perković koji može pokriti poziciju lijevog beka pa bi Ogiwara mogao postati višak.

Za Dinamo je japanski bek odigrao 18 utakmica, a u debaklu 9:2 protiv Bayerna je zabio svoj jedini gol u modrom dresu. Imao je i dosta problema s ozljedama pa nije mogao uhvatiti ritam utakmica.

Nedavno je Ogiwarinu igru, posebno u defenzivi, kritizirao i MAXSportov stručni komentator Joško Jeličić. 'Ogiwara nema kvalitetu za Dinamo ma tko što pričao', rekao je Jeličić.

Studio SHNL: Analiza situacije s utakmice Slaven - Dinamo Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel