NEMA OPUŠTANJA

Jakirović u Baku vodi najbolje, na listi putnika su i ozlijeđeni junaci Maksimira

26.08.2024 u 09:17

Bionic
Reading

Nitko se ne žali, nitko ne skriva. Dinamo na uzvratnu utakmicu playoffa Lige prvaka pituje u najjačem sastavu

Arijan Ademi i Stefan Ristovski, unatoč problemima s ozljedama, putuju na uzvratnu utakmicu playoffa za Ligu prvaka protiv Qarabaga u Bakuu, izvještavaju Sportske novosti.

Ademi je zadobio ozljedu zadnje lože u utakmici protiv Šibenika, zbog čega je propustio prvi susret protiv Qarabaga, a nije igrao ni u subotu protiv Gorice. Ristovski je također ozlijedio zadnju ložu tijekom prvog susreta protiv Qarabaga, zbog čega je morao napustiti teren nakon samo dvadesetak minuta, a također nije nastupio ni u subotnjem dvoboju.

Iako je vjerojatno da Ristovski neće igrati u uzvratu, dok je Ademijev nastup još uvijek upitan, Dinamov trener Sergej Jakirović odlučio je povesti obojicu lidera momčadi u Azerbajdžan.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +20
Bad Blue Boys; Dinamo - Qarabag, Liga prvaka, 20.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

S druge strane, sve je u redu sa stoperom Samyjem Mmaeeom, koji je na utakmici s Goricom zaradio udarac laktom u glavu, ali se oporavio i bit će spreman za nadolazeći susret.

Podsjetimo, Dinamo je u prvoj utakmici playoffa na Maksimiru uvjerljivo svladao azerbajdžanskog prvaka rezultatom 3:0. Marko Pjaca je doveo Modre u vodstvo u 29. minuti, dok je u drugom poluvremenu Sandro Kulenović s dva pogotka približio Dinamo plasmanu u najelitnije europsko klupsko natjecanje.

  • +78
Dinamo - Qarabag, Liga prvaka, kvalifikacije, 20.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Qarabag je, unatoč konačnom rezultatu, odigrao otvorenu utakmicu s velikim brojem izrađenih akcija i prilika te u Dunamo s razlogom ovaj susret najavljuju s oprezom i ne zatvaraju priču prije vremena.

Dinamo - Qarabag 3:0, Liga prvaka, kvalifikacije, 20.8.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/GNK Dinamo Official TV/Youtube
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore