trampa na vidiku

Je li bivši igrač Reala posljednja nada Ivana Perišića?

29.01.2019 u 07:17

Bionic
Reading

Prijelazni rok sve je bliži kraju, a to znači da bi se vrlo brzo trebala i rasplesti sudbina hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u milanskom Interu

Krilni igrač 'crno-plavih', naš Ivan Perišić već nekoliko dana spominje se u kontekstu transfera iz milanskog Intera.

Vezalo ga se uz Manchester United, madridski Atletico, a posljednjih dana i uz londonski Arsenal.

Priča oko 'topnika' zakotrljala se tijekom vikenda, kada su čelni ljudi milanskog kluba, direktor Beppe Marotta i trener Luciano Spalletti, rekli kako je hrvatski nogometaš zatražio papire.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Saslušali smo igrača i on želi otići. Želimo ga usrećiti, ali i moramo razmisliti što je najbolje za nas. Do sada nisu stigle odgovarajuće ponude i za sada čekamo', kazao je Marotta, dok je Spalletti otkrio zašto Perišić nije nastupio u nedjelju u susretu protiv Torina.

'Ako Perišić želi otići iz kluba, onda nemamo izbora. No, dok je tu s nama, a i dalje insistira na odlasku, neće igrati i bit će izvan momčadi. Igraći su potpisali ugovore, ne mogu otići tek tako, kad to požele'.

Tijekom ponedjeljak oglasio se trener Arsenala Unai Emery, no ni on nje bio decidiran.

'Mi gledamo neke igrače, ali ne mogu vam reći hoćemo li dovesti dvojicu, jednog ili nikoga. Mi zasad imamo dovoljan broj igrača. Istina, neki su ozlijeđeni i trenutno nisu u konkurenciji za sastav, ali kada se vrate onda bi nam se mogao dogoditi prevelik broj nezadovoljnih. Zato sada ništa ne mogu potvrditi koliko ćemo igrača dovoditi i hoćemo li ih uopće kupovati', znakovito je odgovorio na upit o mogućnoj kupovini Ivana Perišića i Denisa Suareza trener Emery.

No, nešto kasnije pojavila se i vijest kako jedan od važnih Arsenalovih igrača, Mesut Özil, koji je svojevremeno igrao i u madridskom Realu, želi napustiti 'topnike', a kao novi klub spominje se baš milanski Inter.

Nijemac bi u Inter trebao stići na šestomjesečnu posudbu, baš kao i Perišić u Arsenal, ali ovdje postoji jedan prilično važan detalj.

Naime, Özil je prošle godine potpisao novi dugogodišnji ugovor prema kojem ima tjednu plaću od 350 tisuća eura tjedno, što svakom novom klubu predstavlja enorman trošak.