Samo na MAXTV-u

Jeličić izabrao najboljeg igrača HNL-a: Ni Petković ni Livaja...

06.08.2024 u 10:11

Bionic
Reading

Joško Jeličić debitirao je u ulozi stručnog komentatora u emisiji Studio HNL na MAXSportu. U prvoj emisiji bivši hrvatski reprezentativac odmah je otkrio koga smatra najboljim igračem lige.

'Još samo nije sam sebi centrirao i zabio', tako je Jeličić prokomentirao igru Dinamovog veznjaka Martina Baturine protiv Istre 1961 (5:0). Baturina je u toj utakmici upisao tri asistencije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Za mene je Baturina najbolji igrač lige. Nije ni Livaja ni Petković. Dakle, Martin Baturina je najbolji igrač HNL-a. Ono što slijedi Dinamu u Europi, on je krucijalan. Najveća prednost koja se može ukazati Hajduku, Rijeci i eventualno Osijeku je odlazak Baturine i Petkovića jer Dinamo to ne može nadomjestiti', rekao je Jeličić i nastavio:

'Baturina ima 21 godinu i u kontekstu naše reprezentacije, znam mu ćaću i mater, to je momak koji hoće svakog pobijediti, a o igračkim kvalitetama neću. Dakle, ima 21 godinu i najbolji je igrač naše lige. Jedan Luka Modrić je s 21 godinom bio posuđen Zrinjskom i Interu iz Zaprešića, govorim samo o potencijalu koji on može biti hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Izgleda kao da je odigrao 300 utakmica, to je razina bitno iznad HNL-a i neće dugo još proći dok Martin ne ode, ja se nadam, u velikom transferu.'

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/tportal