STUDIo HNL

Jeličić na Diallovom primjeru ukazao na veliki Hajdukov problem: Ako on to ne vidi...

20.08.2024 u 06:00

Bionic
Reading

Joško Jeličić gostovao je u emisiji Studio HNL i analizirao stanje u Hajduku, a posebno se osvrnuo na jedan detalj iz igre protiv Slaven Belupa iz prvog kola SuperSport HNL-a

Joško Jeličić jučer je gostovao na MAXSportu i govorio uzduž i popreko o situaciji u hrvatskom klupskom nogometu.

Popularna nogometna emisija Studio HNL donosi najnovije vijesti, analize i komentare o događanjima u domaćoj nogometnoj ligi. Jeličić je posebno istaknuo Hajdukove probleme u igri protiv Slaven Belupa (utakmica je završila 2:1 za Bijele). Izdvojio je primjer lijevog beka Ismaëla Dialla i kretanja u napadačkom prostoru.

'Belupo igra s trojicom nazad, a najlakše je takve sustave raniti po boku gdje stvaraš višak. Vidimo Dialla kako kasni već u startu akcije i onda kada dobije loptu već su braniči u bloku i kasno je. To su stvari za koje ti ne treba trener govoriti; Emir Sahiti se uvlači i stvara prostor, a ti kao bek ulaziš u taj prostor i stvaraš dva protiv jedan', kazao je.

'Sada ću ispasti ovakav ili onakav, kao kada sam rekao za Fahda Moufija, ali tebi ne treba trener za ovo. Ako ti ne vidiš prazan prostor i to nekoliko puta, mislim...'.

Jeličić o Diallou Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport
  • +36
Hajduk - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 4.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric