Oštar istup jeličića

Jeličić stao u obranu hajdukovca: Griješe oni koji rade. Mediokreteni će ga sada prozivati

27.10.2024 u 22:42

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativci Joško Jeličić i Hrvoje Vejić analizirali su u emisiji Studio SHNL na MAXSportu utakmice 11. kola SuperSport HNL-a. Jeličić je komentirao i utakmicu između Hajduka i Lokomotive (2:1).

Hajduk je u subotu na Poljudu poveo golom Marka Livaje i činilo se da ima sve pod svojom kontrolom, a onda je katastrofalnu grešku napravio vratar Bilih Lovre Kalinić. Previše je otezao s ispucavanjem i poklonio je gol Duji Čopu. Srećom po Hajduk, Niko Sigur je zabio za veliku pobjedu i +7 na vrhu SHNL-a. Nakon utakmice na Poljudu Kalinić je bio meta ismijavanja na društvenim mrežama, a Jeličić mu je dao punu podršku.

'Gattuso i Hajduk imaju 11 utakmica bez poraza čime su izjednačili Katalinićev rekord. Gattuso ima rezultat i njegove odluke se ne propitkuju. Doći će vrijeme kada će Hajduk gubiti, zato je važno zadržati mirnoću. Sviđa mi se kada trener staje iza svakog svog igrača. Griješe oni koji rade. Ne griješe samo mediokreteni, koji će sada prozivati Lovru Kalinića, zato Lovre nastaviti biti ono što jesi, veliki hajdukovac, veliki profesionalac i čovjek kojemu je najviše stalo, a čovjek koje mu je sada jako teško', rekao je Jeličić studiju MAXSporta.

Studio SHNL: Jeličić i Vejić o pobjedi Hajduka nad Lokomotivom Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel