STUDIO SHNL

Jeličić: Nije mi jasno ovo što Bjelica radi s najskuplje plaćenim igračima

27.10.2024 u 21:13

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativci Joško Jeličić i Hrvoje Vejić analizirali su u emisiji Studio SHNL na MAXSportu utakmice 11. kola SuperSport HNL-a. Derbi kola odigrali su Dinamo i Osijek (2:4).

Studio SHNL: Jeličić i Vejić o porazu Dinama od Osijeka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel

'Osijek je igrao kao ekipa, žrtvovali su se kao ekipa, patili kao ekipa. Uživao sam u utakmici i pobjedi Osijeka. Ta ekipa ima potencijal, mlada je momčad i raste. Dinamo je poprilično puno darivao suparnika', smatra Jeličić.

'Rijetko tko je očekivao ovako zrelu utakmicu Osijeka. Činilo se da je ovo utakmica u kojoj će Dinamo zabiti drugi pa treći gol i riješiti utakmicu, ali je Osijek iskoristio slabosti Dinamove obrane i zasluženo pobijedio. Mislim da je treći gol ubio Dinamo jer je pao odmah nakon sretnog gola za 2:2. Golman Osijeka Malenica bio je fenomenalan, obranio sve što se moglo obraniti. Vadio je momčad i uz Jakupovića je prvo ime', rekao je Vejić.

11. kolo SuperSport HNL-a, NK Dinamo - NK Osijek 2:4 (sažetak) Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel

'Dinamo je u 12 kola izgubio 13 bodova, Rijeka 12, Hajduk šest. Treba se igrati još 24 kola. Još će se gubiti bodovi, ali jasno je da nije isto na jedan način igrati Ligu prvaka pa onda na drugi način igrati domaću ligu i napadački nogomet. Bjelica nije selektirao ovu momčad, ali ima šest krila, najskuplje plaćene igrače. Jasno mi je da igra s trojicom u obrani u Ligi prvaka, ali ne i da bez krila igra u SHNL-u', dodao je Jeličić i prokomentirao igru Dinamove obrane.

  • +24
Dinamo - Osijek, SuperSport HNL, 27.10.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

'Ovo Dinamovo branjenje dubine je bilo nedopustivo. Dinamo se nudio svakom izgubljenom loptom. Svaka izgubljena lopta je bila opasnost po gol. I govor tijela je kod Dinamovog zadnjeg trojca odavao nesigurnost.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.