psk_2

stradao mu nos

Još nije poznato hoće li Kylian Mbappe uopće igrati protiv Nizozemske; evo što je novo

  • V.R./Hina
  • Zadnja izmjena 18.06.2024 14:47
  • Objavljeno 18.06.2024 u 14:43
Bionic
Reading

Kylian Mbappe, najbolji francuski nogometaš i jedan od najboljih igrača na svijetu, neće igrati u utakmici drugog kola Eura protiv Nizozemske

U ponedjeljak je Mbappe teško ozlijedio nos, u samoj završnici susreta prvog kola skupine D u kojem je njegova Francuska s 1:0 pobijedila Austriju. Mbappe je licem žestoko udario u rame suparničkog igrača Dansa i pritom jako ozlijedio nos. Uz dosta krvi i sa slomljenim nosom Mbappe je morao napustiti travnjak.

U utorak su iz Francuskog nogometnog saveza naveli kako se Mbappe neće podvrgnuti operativnom zahvatu tijekom Eura, već će dobiti zaštitnu masku i nastaviti s igranjem. Canal+ je unatoč tome objavio kako Mbappe neće igrati utakmicu drugog kola protiv Nizozemske, koja je na rasporedu u petak, te da se njegov povratak na teren očekuje u ogledu trećeg kola protiv Poljske. Taj je ogled na rasporedu točno za sedam dana, idućeg utorka.

Francuski L'Equipe zasad nije pisao o tome kada će se Mbappe vratiti na travnjake te je po tom izvoru i dalje moguće da nastupi u derbi utakmici skupine D, dvoboju protiv Nizozemaca.

  • +10
Kylian Mbappe ozljeda, EURO 2024.; 17.6.2024. Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville/ZUMA Press Wir / Shutterstock Editorial / Profimedia
Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal